Beşiktaş olağanüstü seçime gidiyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mali Genel Kurul'daki konuşmasının sonlarında sürpriz bir şekilde, seçim kararı aldığını açıklamıştı. Yönetim kurulu toplantısında bu konuyu gündeme alacaklarını söyleyen Orman'ın seçime gitme konusunda kararlı olduğu öğrenildi. Yöneticilere, seçimi yapmaları yönünde görüş bildirmesi beklenen Fikret Orman'ın, en az 4 ay içerisinde olağan seçime gidebileceği konuşuluyor.

NTV Spor 25.05.2015 - 16:31
Beşiktaş olağanüstü seçime gidiyor!

Siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, mali ve idari kongrede yaptığı konuşmada olağanüstü seçime gidebileceklerinin sinyalini vermişti.

Yönetim kurulu toplantısında bu konuyu gündeme alacaklarını söyleyen Orman'ın seçime gitme konusunda kararlı olduğu öğrenildi. Yöneticilere, seçimi yapmaları yönünde görüş bildirmesi beklenen Fikret Orman'ın, en az 4 ay içerisinde olağan seçime gidebileceği konuşuluyor.

Orman'ın olağanüstü seçimde şu an yönetim kurulunda bulunan bazı isimlere yer vermemesi de sürpriz olmayacak. Beşiktaş kulübü'nde güven tazelemek için yapılcak olağanüstü seçimin ardından, 2016 Mayıs ayında bir kez daha sandığa gidilecek. Bu durumda siyah beyazlı camia 1 yıl içinde 2 kez seçim heyecanı yaşayacak.

Yönetim kurulu, olağanüstü seçim kararı alması halinde, tüzük gereği en az iki hafta önceden seçim tarihini açıklaması gerekiyor. Önümüzdeki günlerde alınması muhtemel seçim kararında yeniden aday olacak Fikret Orman'ın karşısına rakip çıkıp çıkmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Sayfa Yükleniyor...