Teknik direktör arayışları hız kazandı!

Beşiktaş yönetimi teknik direktör arayışlarına hız verdi. Bilic'in ayrılacağını açıklamasının ardından öne çıkan isimler, Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Portekizli Jorge Jesus...

NTV Spor 25.05.2015 - 17:13
Teknik direktör arayışları hız kazandı!

Slaven Bilic, Galatasaray derbisinin ardından yeni sezonda takımın başında olmayacağını açıkladı. Bilic'in istifa olarak algılanan açıklaması sonrası siyah beyazlılarda bir süredir devam eden yeni teknik adam arayışları hız kazandı.

Ligin son haftasında oynanacak Gençlerbirliği maçında son kez takımının başında olacak Hıtvat çalıştırıcı sonrası yeni teknik adamın kim olacağı henüz tahmin edilemiyor.

Bugün itibariyle adaylar arasında Şenol Güneş ismi bir adım öne çıkıyor. Yönetimden bazı isimlerin Bursaspor ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Güneş konusunda ısrarcı oldukları biliniyor. Ancak bu konuda son kararı Başkan Fikret Orman verecek.

2009'da Beşiktaş'a son şampiyonluğunu yaşatan Mustafa Denizli de gündeme gelen isimler arasında. Yönetimde ve camiada tecrübeli teknik adamın yeniden takımın başına geçmesini isteyenlerin sayısı az değil.

Yabancı teknik adamlar arasında da Portekizli Jorge Jesus ismi yönetimin aklında olan bir başka seçenek olarak göze çarpıyor. Son 6 yıldır Benfica'da görev yapan ve 3 kez şampiyonluk ipini gögüsleyen 60 yaşındaki teknik adam ile henüz temasa geçilmedi. Bu sezonda Benfica'yı şampiyon yapan Jesus'un Türkiye'yi çok fazla tanımaması yönetimi düşündürüyor. 

Yabancı adaylar arasında yer alan Mircea Lucescu ise geçtiğimiz günlerde 1 sezon daha Shaktar Donetks ile yola devam edeceğini açıklamıştı. Romen teknik adamın bu açıklamasına rağmen başkan Fikret Orman'ın önümüzdeki günlerde Lucescu ile görüşüp, tecrübeli çalıştırıcıya teklifte bulunması ihtimaller arasında yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...