Alves Barcelona'ya veda ediyor!

Brezilyalı defans oyuncusu Daniel Alves, sözleşmesini yenilemek için anlaşmaya varamadığı Barcelona'dan ayrılmaya hazırlanıyor.

NTV Spor 25.05.2015 - 18:15
Alves Barcelona'ya veda ediyor!

Barcelona'nın 32 yaşındaki oyuncusu Alves, düzenlediği basın toplantısında, geleceği ile ilgili son kararı 6 Haziran'da Berlin'de Juventus'a karşı oynayacakları Şampiyonlar Ligi finalinden sonra alacağını söyledi.

Brezilyalı futbolcu, "Barcelona'da kalmak istediğimi her zaman söyledim. Ama 'bedeli ne olursa olsun' şeklinde değil. Bu sadece para meselesi de değil. Profesyonel biri olduğuma oldukça inanıyorum. Kulübe şantaj yaptığımı düşünmüyorum. Sadece kendimin olanı savunuyorum. Biraz saygılı olmaları gerektiğini düşünüyorum çünkü bu pozisyonda yaptıklarımı hiç kimse yapmadı" şeklinde konuştu.

"Böyle bir düzeye gelmişken Barcelona'da devam etmem zor" diyen Alves, "Bir yıldır kulüple müzakere ediyorum. Spor direktörü ve kulüp önceden sözleşmemi yenilemek istemiyordu. Kendimi değersiz hissettim. Ama zamanla bazı şeyler düzeldi ve çok fırsatlar açıldı. Başkan, sözleşmemin yenilenmesi için ne yapılması gerektiğini biliyor" ifadelerini kullandı.

Alves, 30 Mayıs'ta Kral Kupası ve 6 Haziran'da Şampiyonlar Ligi finalleri oynayacak Barcelona'ya desteğini sonuna kadar sürdüreceğini, geleceğiyle ilgili sorunları asla bu maçlar öncesinde yansıtmayacağını vurgularken, "Takım yüzde 200 motive durumda. Buraya gelip, kaos yaratacak değilim. Önümüzdeki iki final öncesinde neler yapılacağını bilecek kadar olgun ve zekiyim" açıklamasında bulundu.

Juventus ile yapacakları Şampiyonlar Ligi final maçına da Brezilyalı oyuncu, "Bazıları otobüsten inmeden maçı kazanacağımızı düşünüyor. Ama Allah'tan biz böyle düşünmüyoruz. Çok zor bir maç olacak ve sonucu belirleyecek detaylara karşı çok dikkatli olmalıyız. Juventus, son şampiyonu eledi. Büyük futbolculara sahip, çok çalışkan bir takım" değerlendirmesini yaptı.

Bu arada Marca Radyosu'ndan bir basın mensubunun soru sormaya çalıştığı sırada sözünü kesen Alves'in, "Senin için üzgünüm. Kişisel algılama ama Marca bir çöp. Onun sorularını yanıtlamayacağım" demesi dikkat çekti.

İspanyol basınında Alves'in, Paris Saint Germain kulübünden transfer teklifi aldığı iddia ediliyor.

Sayfa Yükleniyor...