Kongre bekleniyor!

Fenerbahçe'de 7 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor. Yönetim kongreyi beklerken, bu oyunculardan sadece Kuyt'ın durumu belli.

NTV Spor 26.05.2015 - 17:46
Kongre bekleniyor!

Ligde şampiyonluğu ve dördüncü yıldızı ezeli rakibi Galatasaray'a kaybeden, kupayaysa yarı finalde veda eden Fenerbahçe'de gözler yeni sezon planlamasına çevrildi. Ligi ikinci bitirerek Şampiyonlar Ligi için iki ön eleme turu oynamaya hak kazanan Fenerbahçe'de 7 oyuncunun sözleşmesi 31 Mayıs itibariyle sona eriyor.

Dirk Kuyt, Emre Belözoğlu, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Pierre Webo ve Mert Günok 31 Mayıs itibariyle sözleşmeleri biten oyuncular. Bu isimlerden Dirk Kuyt daha önce Hollanda'nın Feyenoord kulübüyle anlaştığını ve takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Diğer oyuncularla ilgiliyse henüz resmi açıklama gelmedi. Yönetim, 31 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçiminden önce bir açıklama yapılmayacağını belirtmişti.

Sözleşmesi bitecek oyuncuların yaş ortalamasıysa dikkat çekiyor. 26 yaşındaki Mert haricindeki 6 oyuncunun yaş ortalaması 33. Fenerbahçe oyuncu izleme komitesi bu sezon geleceğe yönelik birçok genç oyuncuyu izlerken, menajerler tarafından da kulübe yerli ve yabancı birçok genç oyuncu önerildi. Yönetim tüm bu hamleler için seçim sonucunu bekleme kararı aldı. Transfer ve sözleşmesi biten oyuncularla ilgili süreç kongreden hemen sonra hız kazanacak.

Sayfa Yükleniyor...