Bursa'da Fernandao alarmı!

Fernandao transferinde Fenerbahçe'nin devreyi girmesi Bursaspor'u atağa kaldırdı. Yeşil beyazlılar Brezilyalı oyuncunun kulübüyle olan görüşmelere hız verdi.

NTV Spor 27.05.2015 - 09:30
Bursa'da Fernandao alarmı!

Fenerbahçe'nin Fernandão'yu transfer etmek için kulübü Atletico Paranaense ile görüşmesi haberi gündemi hareketlendirdi. Ligde attığı 22 golle zirvede bulunan Fernandao için Bursaspor yönetimi de daha yüksek bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda yeni yapılan stadında oynamaya hazırlanan Bursaspor, Fenerbahçe'nin transferde sona yaklaştığının öğrenilmesi üzerine golcü futbolcuyu kaptırmamanın planlarını yapıyor. 28 yaşındaki oyuncuyu elinden kaçırdığı takdirde camia içinden gelecek tepkilerden çekinen yönetim bu nedenle Atletico Paranaense ile kupa finalinden sonra yapmayı planladığı görüşmeleri öne çekerek bu transferi erkenden bitirmek istiyor. Önceden belirlenen satın alma opsiyonundaki 5 milyon Euro'luk maliyeti fazla bulan yeşil- beyazlı yetkililer hem Brezilyalıyı ikna etmek hem de kulübünden indirim alabilmek için Brezilya'ya ekip yollamayı planlıyor.

Transferde önemli bir aşama kaydeden Fenerbahçe ise Paranaense kulübünden haber bekliyor. Sarı-lacivertliler de transferi 5 milyon euronun altında bir bedelle bitirmek istiyor. İki kulübün anlaşması halinde Fernandao'nun bu transferde sorun çıkarmayacağı ise gelen haberler arasında.

Bu sezon Bursaspor'da kiralık olarak oynayan Fernandao'nun Atletico Paranaense ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...