Tolgay Arslan için sürpriz iddia: Bambaşka bir görevle geri dönüyor

Avustralya ekibi Melbourne City'de kariyer sezonunu yaşayan Tolgay Arslan ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İtalya Serie A ekibi Udinese'nin Tolgay Arslan ile ilgili yeni bir kariyer planı var.

Haber Merkezi - NTV Spor 29.04.2024 - 13:52
Tolgay Arslan için sürpriz iddia: Bambaşka bir görevle geri dönüyor

İtalya Serie A ekibi 'den 'e olan , eski takımına yeniden dönebilir. Avusturya medyasında çıkan iddialara göre Udinese, Tolgay Arslan'ı sadece futbolcu olarak kadrosuna katmayı düşünmüyor.

UDINESE'NİN TOLGAY ARSLAN PLANI

Ligde zor günler geçiren Udinese'nin, Balzaretti ile yolları ayrılması durumunda Tolgay Arslan'ın kapısını çalacağı iddia edildi. Udinese, Melbourne City ile sözleşmesinin 2. senesi için opsiyonu bulunan Tolgay'ı ilk etapta futbolcu olarak transfer etmek istiyor.

SPORTİF DİREKTÖR KOLTUĞUNA OTURACAK

Udinese, Tolgay Arslan'ı futbolcu olarak transfer etmesinin ardından ertesi sene için ise sportif direktör olarak yetiştirecek ve bir sonraki sene Arslan, sportif direktörlük koltuğuna oturacak.

21 KEZ SKOR KATKISI VERDİ

Süper Lig'de Beşiktaş ve Fenerbahçe forması da giyen Tolgay Arslan bu sezon Melbourne City formasıyla 29 maçta forma giydi. 33 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 14 gol ve 7 asistlik skor katkısı sağladı.

Sayfa Yükleniyor...