Maradona'dan Blatter'e eleştiri!

Efsanevi futbolcu Diego Maradona, FIFA'yı sarsan skandal sonra başkan Sepp Blatter'i eleştirdi. Yıllardır Blatter'i eleştiren Maradona haksız olduğunu düşünenlere en iyi yanıtı Amerikan Federal Soruşturma Bürosu FBI'ın verdiğini söyledi.

NTV Spor 28.05.2015 - 13:09
Maradona'dan Blatter'e eleştiri!

FIFA Başkanı Sepp Blatter'in en büyük muhaliflerinden biri Diego Maradona...

FIFA'yı sarsan rüşvet ve yolsuzluk skandalı sonrası gözler doğal olarak Maradona'ya döndü. Yıllardır FIFA'nın rüşvet bataklığına saplandığını savunan Maradona, Amerikalı yetkilileri başlattığı operasyon ile iddialarının doğrulandığı görüşünde.

Bir radyo programına bağlanan Maradona, "FIFA sözcüsü soruşturmayı kendilerinin istediklerini söylüyor. Bu büyük bir yalan. Skandala tamamen hazırlıksız yakalandılar. FIFA'nın futboldan nefret ettiğine inanıyorum. Şeffaflıktan nefret ettiklerini biliyorum. Artık bu yalanlara bir son verin. Blatter'i yeniden başkan seçmek için süslü yemekler organize etmekten vazgeçin. Elinizdeki parayı rüşvet için kullanacağınıza Afrika'da futbol oynamak isteyen yoksul çocuklar için harcayın" dedi.

Maradona, FIFA Başkanı Sepp Blatter kadar UEFA Başkanı Michel Platini'ye de karşı... Platini'nin hiç bir zaman Blatter'e karşı duramadığını savunan Maradona, "Platini bir Fransız. Yani rüzgar soldan eserse sola, sağdan eserse sağa doğru eğilir" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...