Krasic'ten iddialı açıklama!

Fenerbahçeli Milos Krasic, Sırp basınına geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin hoca değişkiliğine hazırlandığını söyleyen Krasic, yeni sezonda futbolu unutmadığını herkese göstereceğini ifade etti.

NTV Spor 28.05.2015 - 15:52
Krasic'ten iddialı açıklama!

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi devam eden Milos Krasic, sarı lacivertli takımda teknik direktör değişikliği yaşanacağını iddia etti.

Sezon başında kadro dışı bırakılan ve A2 takımıyla çalışmalarını sürdüren Krasic, Fenerbahçe'deki geleceği hakkında Sırp basınına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de sezon sonunda hoca değişikliği olacağını belirten Sırp futbolcu, "Şu an için durumumda değişen bir şey yok. Kısa süre içinde kulüpte teknik direktör konusunda gelişmeler olacak. Yeni hocanın ardından benim Fenerbahçe'deki durumum netlik kazanacak. Yeni sezonda futbolu unutmadığımı herekese göstermek istiyorum" dedi.

Partizan'ın kendisini transfer edeceği haberlerine de açıklık getiren 30 yaşındaki futbolcu, "Hakkımda çıkan transfer haberlerini duydum. Ancak şu ana kadar Partizanlı yöneticilerle bir kontağım olmadı. Konuyla ilgili somut bir gelişme olmadan da herhangi bir yorumda bulunmak istemiyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...