Erdenay'dan teşekkür mesajı

Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlığına yeniden seçilen Harun Erdenay, olağanüstü genel kurula gelerek oy veren herkese teşekkür etti.

NTV Spor 28.05.2015 - 19:20
Erdenay'dan teşekkür mesajı

Erdenay, yaptığı yazılı açıklamada, olağanüstü genel kurulunu basketbol camiasına yakışan olgunlukta yapıldığını belirterek, şunları ifade etti:

"Türk basketboluna desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Sn. Ahmet Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Akif Çağatay Kılıç ve Spor Genel Müdürü Sn. Ömer Altunsoy'a teşekkürü bir borç bildiğimi ifade etmek isterim. Bunun yanı sıra Ankara'ya kadar gelerek basketbolumuz için yeni bir dönemin başlangıcına tanıklık eden ve daha da önemlisi yön veren değerli kulüp başkanlarına ve tüm delegelerimize ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Değerli delegelerin sağ duyulu yaklaşım ve katkılarıyla olgun bir ortamda geçen bir kongre sonunda çalışma arkadaşlarım ve ben göreve seçilmiş olmaktan büyük bir mutluluk duymaktayız."

Üstlendikleri sorumluluğu en iyi şekilde yürüteceklerini aktaran Erdenay, "Önümüzdeki dönemde başta kulüplerimiz olmak üzere basketbolun tüm katmanlarına hizmet etmeye devam ederek ve tüm camiamızı sevgiyle kucaklayarak, Türk basketbolunu daha da yüceltmek arzusundayım" açıklamasını yaptı.

Erdenay, açıklamasında başkanlık yarışındaki rakibi Lutfi Arıboğan'ı da kutladı.

Sayfa Yükleniyor...