Beşiktaş 7. kez şampiyon!

NTV Spor'dan naklen yayınlanan Hentbol Erkekler Süper Lig play-off finalinin üçüncü maçında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u 33-25 yenen Beşiktaş Mogaz, seriyi 3-0 kazandı ve 2014-2015 sezonun şampiyonu oldu.

NTV Spor 28.05.2015 - 20:33
Beşiktaş 7. kez şampiyon!

Siyah-beyazlılar, üst üste 7., toplamda da 11. şampiyonluğuna ulaştı.

Maça daha iyi başlayan taraf olan Beşiktaş Mogaz, ilk 10 dakikayı 6-4 önde geçti. Karşılıklı gollerle devam eden mücadelede Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, 21. dakikada skora 10-10'luk eşitliği getirdi. Bu bölümden sonra Rasic ve Nincevic'in golleriyle yeniden üstünlüğü eline geçiren siyah-beyazlılar, devre arasına 16-13 önde girdi.

İkinci yarının başında savunmasını sertleştiren ve hücumda da özellikle Feutchmann, Ramazan Döne ve Rasic'le arka arkaya goller bulan Beşktaş Mogaz, 40. dakikayı 24-16 önde geçti. Oyunun ilerleyen bölümlerinde aradaki farkı korumayı başaran siyah-beyazlılar, sahadan 33-25 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti.

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR SALONU DOLDURDU
Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor karşısında üst üste 7., toplamda da 11. şampiyonluk için sahaya çıkan Beşiktaş Mogaz'ı taraftarı yalnız bırakmadı.

Salonu dolduran siyah-beyazlı taraftarlar, maç boyunca yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Bu arada Beşiktaş Mogaz, sahaya down sendromlu çocuklarla birlikte çıkarken, Down Sendromu Derneği'nin "Dünya Farklılıklarla Güzel" pankartını taşıdı.

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ise sahaya Somalı madencilerin çocukları ile birlikte çıktı.

Karşılaşmayı, Beşiktaşlı yöneticiler Erdal Karacan ve Berkay Gocan da izledi.

Salon: Süleyman Seba Spor
Hakemler: Kürşad Erdoğan, İbrahim Özdeniz

Beşiktaş Mogaz: Yunus Özmusul (İbrahim Demir), Dacevic 1, Feuchtmann 4, Nincevic 10, Tolga Özbahar 4, Ramazan Döne 6, Zrnic 3, Ömer Ozan Arifoğlu, Rasic 3, Bülent Erkol, Uğur Çoban, Volkan Çalışkan, Taha Ayar 2
Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor: Taner Günay (Burak Turan), Özgür Sarak 6, Onur Ersin 3, Tuğberk Çatkın 4, Burak Dağcı 5, Yiğit Eröz, Mehmet Demirezen 1, Atila Zaman 4, Adnan Tayfur 1, Cemal Kütahya 1, Ömer Sarı, Efe Kerem

İlk yarı: 16-13
İki dakika cezası alanlar: Onur Ersin, Mehmet Demirezen, Adnan Tayfur (Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor)
Sarı kartlar: Feutchmann, Ramazan Döne (Beşiktaş Mogaz), Atila Zaman, Cemal Kütahya, Özgür Sarak (Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor)

 

Sayfa Yükleniyor...