Fenerbahçe'de olağan genel kurul!

Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı başladı. Mevcut yönetim kurulunun faaliyetlerinin değerlendirileceği kongrede, yarın günü ise başkanlık, yönetim kurulu ve diğer kurulların seçimi yapılacak. Genel Kurul'da Başkan Aziz Yıldırım 733, eski yöneticilerden Hulusi Belgü ise 350 imza ile başkanlığa aday oldu.

NTV Spor 29.05.2015 - 11:54
Fenerbahçe'de olağan genel kurul!

Bugün saat 10.30'da Ülker Sports Arena'da çoğunluğa bakılmaksızın başlayan Fenerbahçe Kulübü'nün olağan genel kurul toplantısının ilk gününde, yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporları okunarak, ibraya sunulacak.

Hazırlanan bütçe tasarısının da oylamaya sunulacağı toplantıda, gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından başkan adayları konuşma yapacak.
     
Genel kurulda pazar günü başkan, yönetim kurulu ve diğer kurulların seçimi yapılacak. Saat 10.00'da başlayacak oy verme işlemi 17.00'de tamamlanacak.
     
YILDIRIM VE BELGÜ ADAY
Sarı-lacivertli kulüpte 17 yılı aşkın süre başkanlıkta kalıp en uzun süre bu görevi yürüten isim olarak tarihe geçen Aziz Yıldırım, başkanlığa yeniden talip oldu. Yıldırım'ın yanı sıra eski yönetim kurulu üyesi Hulusi Belgü de gerekli imzaları sunup yarışa katıldı. 

Fenerbahçe Kulübü'nün geçen yıl yenilenen tüzüğü gereği kulüp başkanlığı için adaylık başvurularının, genel kurula katılma hakkı olan 200 üyenin imzalı, noter tasdikli teklifiyle yapılması zorunlu. Başvuru, 200 üyenin imzalı teklifiyle toplantının ilk günü saat 12.00'ye kadar Genel Kurul Divan Başkanlığı'na yapılıyor.
 
Genel Kurul'da Başkan Aziz Yıldırım 733, eski yöneticilerden Hulusi Belgü ise 350 imza ile başkanlığa aday oldu.
 

Sayfa Yükleniyor...