"Çok mutlu günler geçirdim"

Bir üniversitenin paneline katılmak üzere Türkiye'ye gelen Arthur Zico, Fenerbahçe'den teklif almadığını söyledi. Brezilyalı teknik adam, yeniden Türkiye'de çalışmaya ise sıcak baktığını dile getirdi.

NTV Spor 29.05.2015 - 12:58
"Çok mutlu günler geçirdim"

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico, isminin yeniden sarı-lacivertli kulüple anıldığı günlerde Türkiye'ye geldi. Bir üniversitenin panelinde, öğrencilere deneyimlerini aktaran Zico, etkinlik sonrası basın mensuplarının ilgi odağıydı.

Fenerbahçe'nin sportif direktörlük için görüştüğü Terraneo ile olan yakınlığı sorulan Zico, "Terraneo ismi hakkında, kendisinin benim menajerim olduğu ile alakalı sözler duydum. Şunu söylemek isterim ki benim hiç menajerim olmadı. Kendisi sadece Fenerbahçe'ye geldiğimde beni öneren isimlerden biri olmuş. Bütün bunlardan dolayı benim buraya gelmem ile hiçbir alakası yok. Terraneo'yu 2007 yılından beri görmüyorum ve konuşmuyorum" cevabını verdi.

İstanbul'a Fenerbahçe ile görüşmek için gelmediğini belirten Zico, Türkiye'de çok mutlu günler geçirdiğini, teklif gelmesi durumunda hayır demeyeceğini de sözlerine ekledi.

ZICO'DAN FIFA YORUMU!
Zico, FIFA'da yaşanan yolsuzluk skandalıyla ilgili de görüşlerini paylaştı:

“FIFA sadece saha içinde fair-play için değil, saha dışında da fair-play için uğraşmalı. Geçen gün yaşanan skandalları FIFA'nın bir an önce kendi içinde temizlenmesi lazım ve adı bu skandallara karışan isimleri futbol dünyasından uzak tutmak gerekiyor. Futbolu temiz insanların yönetmesi gerektiğine inanıyorum. Spor adamlarının isimlerinin bu tip skandallara karışması hiç iyi değil.”

Sayfa Yükleniyor...