FIFA'da Filistin, İsrail çatışması!

FIFA'da bugünkü görüşmelerde Filistinin FIFA üyeliğine kabul edilmesini isteyen Filistinli delege yaptığı konuşmada İsrail'li sert bir şekilde eleştirdi. Bunun üzerine söz alan İsrailli delegede "İki tarafın son derece gergin bir süre içinde olduklarını ifade ederek biz bunu katiyen kabul edemeyiz" dedi.

NTV Spor 29.05.2015 - 17:23
FIFA'da Filistin, İsrail çatışması!

FIFA Kongresi'nde Filistin, İsrail'in Dünya Futbol Federasyonları Birliği'nden men edilmesi şeklindeki teklifini geri çekti.

Filistin Futbol Federasyonu Başkanı Jibril Rajoub, kongrede yaptığı konuşmada, "Bir gün Filistinlilerin de diğer ülke halkları gibi futboldan keyif alacağı günleri hayal ediyorum. İsrail hakkındaki teklifi geri çekmem konusunda beni ikna eden isim Almanya Başbakanı Angela Merkel oldu. Ülkede yaşanan olaylardan ötürü belki de bir yıl içerisinde ölebilirim de" dedi. İsrail Futbol Federasyonu Başkanı Ofir Eini ise, "Bırakalım politikacılar politika yapsın. Biz Filistin ile güçlerimizi birleştirmek, birbirimizi kucaklamak istiyoruz. Anlaşmazlıklar olur, ama burada gördük ki hepimiz dostuz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...