"FIFA'yı baştan aşağı temizleyeceğim"

FIFA Başkanı Sepp Blatter, seçime geçilmeden önce son konuşmasında, son operasyonla ilgili olarak "Bütün sorumluluğu omuzlamaya hazırım" dedi.

NTV Spor 29.05.2015 - 18:08
"FIFA'yı baştan aşağı temizleyeceğim"

FIFA'da mevcut başkan Sepp Blatter, seçim öncesi konuşmasında iddialı açıklamalarını sürdürdü. 79 yaşındaki İsviçreli başkan, "Bir devrime değil ama evrime ihtiyacımız var. Bu son soruşturmadan ben sorumlu tutuluyorum. Tamam, bunu da omuzlayacağım. Sizlerle birlikte FIFA'yı tamir etmenin sorumluluğunu almaya hazırım" dedi. Blatter, Dünya Kupası'nı altın yumurtlayan tavuğa benzeterek, "Bunu korumamız şart. Tek savaşmamız gereken rüşvet ve yolsuzluk değil. Irkçılık ve tribün olaylarıyla da mücadele etmemiz gerekir" dedi.

"YOLA DEVAM ETMEK İSTİYORUM"
"Seçilirsem yarından itibaren FIFA'yı baştan aşağı temizleme sözü veriyorum" diyen Blatter, "Bu benim son dört yılım olacak. Sizlere kendimi tanıtmama zaten gerek yok. Hepiniz beni gayet iyi tanıyorsunuz. Sizlerle birlikte kalmak ve yola devam etmek istiyorum. Futbolun şu anda tecrübeli, neler olup bittiğine kadir bir başkana ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...