Melo için ne dedi?

Galatasaray, ligi son maçında karşılacağı maç için Rize'ye gitti. Yolculuk öncesi başkan Dursun Özbek, Melo'nun ayrılacağı yönündeki haberleri yorumlarken Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ve Galatasaray Başkan Yardımıcısı Abdurahim Albayrak'ın açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 29.05.2015 - 21:43
Melo için ne dedi?

Çaykur Rizespor maçının çok keyifli olcağını söyleyen Özbek, "En rahat maçımızı oynayacağız. Çok keyifliyiz. 4 yıldızla Rize'ye gidiyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor maçında seremoni yapılacağının altını çizen başkan Özbek, "Galatasaray'ı seven bütün herkesi Rizespor maçında stada bekliyoruz" diye konuştu.

Şampiyonluk kupasını Yıldırım Demirören'den almak istediklerini söyleyen Özbek, "Başkan, FIFA seçimleri için yurt dışında. Bize cumartesi akşam geleceğini ifade etti. Pazar günü bir aksilik olmaz da gelirse İstanbul'a kupayı başkandan almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Basında çıkan Melo'nun haberlerine de değinen Özbek, "Melo bizim yıldız oyuncumuz. Çıkan haberlerle ilgili birşey söylemem doğru olmaz. Bilgim yok" dedi.

ALİ DÜRÜST: ŞAMPİYONLUĞUN KEYFİNİ ÇIKARACAĞIZ
Şampiyonluğu ilan etmemiz için 1 maç kaldı diyen Ali Dürüst, "Şampiyonluğu Rize'deki taraftarlarımızla kucaklaşarak kutlayacağız. Çok çalışarak uzun bir süreci geride bıraktık. Sonunda da mutlu sona ulaştık. Bundan sonra bunun keyfini Galatasaray'a yakışır bir şekilde çıkaracağız" diye konuştu.

ALBAYRAK: DOĞDUĞUM YERDE KUPA KALDIRACAĞIZ
Ali Dürüst'ün ardından konuşan Abdurrahim Albayrak ise, "İki tane sevdiğim takım karşı karşıya gelecek. Galatasaray doğduğum yerde kupa kaldıracak. Pazar günü ise taraftarlarımızla kupayı kaldıracağız. Ne kadar mutlu olduğumu ifade edemem" dedi.

Sayfa Yükleniyor...