Balıkesir'de kazanan yok!

Süper Lig 34. hafta karşılaşmasında lige veda eden Balıkesirspor evinde Gaziantepspor'u konuk etti. Karşılaşmada tarafların karşılıklı golleri skoru belirledi: 1-1.

NTV Spor 29.05.2015 - 21:55
Balıkesir'de kazanan yok!

Daha önce ligden düşmesi kesinleşen Balıkesirspor ile orta sıralardaki Gaziantepspor 2014-15 sezonundaki son Süper Lig maçı için karşı karşıya geldi.

Balıkesirspor Atatürk Stadı'nda Gaziantepspor 26. dakikada Chico ile öne geçerken ev sahibi takımın cevabı 37'de Glumac ile geldi.

Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol sesi çıkmayınca mücadele 1-1 sona erdi.

Stat: Balıkesir Atatürk
Hakemler: Volkan Bayarslan, Serkan Ok, Kerem Ersoy

Balıkesirspor: Ertuğrul Furkan, Glumac, Eray Ataseven, Aykut Çeviker, Isaac (Dk. 46 Sercan Yıldırım), Berkan Emir, Abdulhamit Yıldız, Zec (Dk. 90 Burak Çalık), Bülent Cevahir, Muğdat Çelik (Dk. 72 İlhan Depe), Kulusic
Gaziantepspor: Karcemarskas (Dk. 88 Bora Sevim), Chibuike, Şenol Can, Oğuzhan Türk (Dk. 82 Müslüm Taşlik), Camara, Emre Nefiz, Orkan Çınar, Ferhat Ayaz (Dk. 55 Serdar Yılmaz), Mustafa Durak, Barış Yardımcı, Chico

Goller: Dk. 27 Chico (Gaziantepspor), Dk.38 Glumac (Balıkesirspor)
Sarı kartlar: Dk. 14 Oğuzhan Türk, Dk. 90 Chico (Gaziantepspor), Dk. 25 Kulusic, Dk. 67 Aykut Çeviker, Dk 79 Sercan Yıldırım, Dk. 84 Eray Ataseven (Balıkesirspor)

ERTUĞRUL İLK DEFA KALEDE
Balıkesirspor'da kaleyi bu sezon ilk kez Ertuğrul Furkan korudu. Teknik direktör Cihat Arslan, son 4 maçta eldivenleri teslim ettiği Hırvat Vukovic'i yedek soyundururken genç Ertuğrul'a jest yaptı. Ertuğrul böylece Süper Lig'de ilk kez mücadele etme şansı buldu.

SERCAN KULÜBEDE
Balıkesirspor'un golcü futbolcusu Sercan Yıldırım kulübede görev bekledi. Cihat Arslan, takımdan ayrılan birçok futbolcunun yokluğunda genç İbrahim İçuz'u da 18 kişilik kadroya aldı.

GAZİANTEPSPOR'DA EKSİK KADRO
Gaziantepspor, Balıkesir'e eksik bir kadroyla geldi. Sahaya 15 kişilik bir kadroyla çıkan Gaziantep'te başta en golcü oyuncusu Muhammet Demir olmak üzere bir çok oyuncu kadroya giremedi.

BOŞLUKLAR VARDI
Balıkesirspor'un Süper Lige veda maçına taraftarlar ilgi göstermedi. Atatürk Stadı'nda büyük boşluklar dikkat çekti. Pankartsız, tezahüratsız maçta futbolcuların konuşmaları tribünlerden duyuldu. Maçı yaklaşık 2000 kişi izledi.

GEÇEN YIL ŞAMPİYONDU BU YIL KÜME DÜŞTÜ
Geçen yıl büyük coşku yaşanan Atatürk Stadı'nda bu kez hüzün vardı. Balıkesirspor'un 2'inci  olup Süper Lig'e çıktığı gün şampiyon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü olan Cihat Arslan bu kez küme düşen takımın hocası olmanın üzüntüsünü yaşadı.

Sayfa Yükleniyor...