G.Saray'da kale Sinan Bolat'a emanet!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, final mücadelesinde Uruguay Milli Takımı kampına giden Muslera'nın yerine kalede Sinan Bolat'a yer verdi.

NTV Spor 03.06.2015 - 20:51
G.Saray'da kale Sinan Bolat'a emanet!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, final mücadelesinde Uruguay Milli Takımı kampına giden Muslera'nın yerine kalede Sinan Bolat'a yer verdi.

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı nedeniyle Spor Toto Süper Lig'in son haftalarında forma giyemeyen Aurelien Chedjou da final müacedelesinde yedek soyundu. Hamzaoğlu, Kamerunlu futbolcunun yerine savunmada Semih Kaya-Hakan Balta ikilisini oynattı.

KUPA FİNALİNE YOĞUN İLGİ
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile Bursaspor, Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da izlediği karşılaşmaya her iki takım taraftarları büyük ilgi gösterdi.

Biletleri günler öncesinde tükenen karşılaşmada Galatasaray taraftarları açık kale arkası tribününün tamamı ve maraton tribününün yarısını doldurarak takımlarına destek verdi. Bursaspor taraftarları da doldurdukları kapalı kale arkası ve maraton tribünün diğer yarısında takımlarını destekledi.

Karşılaşma öncesi Atatürk Stadı çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Taraftarların yapılan bilet kontrollerinin ardından stat çevresine girişlerine izin verildi.

Stada ilk olarak Galatasaray kafilesi geldi. Sarı-kırmızılılar karşılaşmanın başlamasına yaklaşık 1,5 saat önce Atatürk Stadı'na gelirken, Bursaspor ise sarı-kırmızılı kafileden 10 dakika sonra stada giriş yaptı.

Galatasaray'ın yeni kulüp başkanı Dursun Özbek de takımını Bursa'da yalnız bırakmadı. Özbek, yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte özel minibüsle Atatürk Stadı'na geldi. Sarı-kırmızıların eski başkanı Duygun Yarsuvat da karşılaşmayı takip etti.

Teknik direktörler Yılmaz Vural, Ertuğrul Sağlam da final maçını izleyenler arasındaydı.

Karşılaşma öncesinde İstiklal Marşı okunurken Galatasaray tribününde Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak adına "Emek verenler hafızalardan silinmez. Sizlerin hakkı asla ödenmez", Bursaspor tribününde ise "Tertemiz futbolumuz tüm rütbelere bedel" yazılı pankartlar açıldı.

Final öncesi sahada çocuklar tarafından her iki kulübün bayraklarının açıldığı gösteri taraftarlardan büyük alkış aldı.

SERDAR AZİZ'İN YERİNE GENÇ ERTUĞRUL
Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Bursa'da oynanan Torku Konyaspor maçında kırmızı kart gören Bursaspor'un genç savunma oyuncusu Serdar Aziz final maçında forma giyemedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Serdar Aziz'in yerine genç oyuncu Ertuğrul Ersoy'a şans tanıdı.

Sayfa Yükleniyor...