“Taraftarımız bu takımla gurur duymalı”

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Selçuk İnan, ligin ardından kupayı da kazanarak çok önemli bir başarıya imza attıklarını söyledi. Tecrübeli futbolcu, taraftarların bu takımla gurur duyması gerektiğini belirtti.

NTV Spor 03.06.2015 - 22:49
“Taraftarımız bu takımla gurur duymalı”

Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-2 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandığı karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan açıklamalarda bulundu.

Uzun bir aradan sonra hem ligi hem de kupayı kazandıklarını vurgulayan Selçuk İnan, taraftarların bu takımla gurur duyması gerektiğini söyledi. Bursaspor'un da çok iyi mücadele ettiğini ifade eden tecrübeli futbolcu, bu maçta 2 şampiyonun olduğunu söyledi.

Çok zorlu bir mücadele oynadıklarını ifade eden Selçuk, “Bugün biz şampiyon olduk, bunun için çok mutluyuz. Ancak Bursaspor'u da tebrik ediyorum. Aslında bugün 2 şampiyon vardı. Şampiyonluğun ardından kupayı da kazanmayı bildik. Yöneticilerimize, teknik ekibime, taraftarımıza ve herkese çok teşekkür ediyorum. Çok uzun bir ardan sonra hem kupayı hem de şampiyonluğu kazandık. Çok çalıştık ve iki şampiyonluğu da kazanmayı başardık. Taraftarlarımızın bu takımla gurur duyması gerekiyor” dedi.

Sayfa Yükleniyor...