Fenerbahçe'de girişimler hızlandı!

Transferde Fernandao ve Şener Özbayraklı'dan olumlu cevap alan Fenerbahçe, Joel Campbell için pazarlıklarını sürdürüyor. Güney Amerika'da futbolcu izleyen transfer komitesi ise harekete geçmek için yeni teknik direktörün açıklanmasını bekliyor.

NTV Spor 05.06.2015 - 15:37
Fenerbahçe'de girişimler hızlandı!

Fenerbahçe transfer döneminin açılacağı 9 Haziran gününü bekliyor. Sarı lacivertliler yeni sezonun kadrosunu erkenden kuracak.

Yönetim ve sportif direktör Terraneo kongreden sonra çalışmalarını hızlandırdı. Bu süreçte özellikle yurtdışından bir çok isimle görüşüldü. Fernandao ve Şener Özbayraklı'dan olumlu yanıt alan Fenerbahçe, Arsenal'den Joel Campbell içinse temaslarını sürdürüyor. Ayrıca Güney Amerika'da izlenen futbolcular için yeni teknik direktörün gelişiyle birlikte mesafe katedilecek.

OĞULCAN'A TEKLİF VAR MI?
Adı Fenerbahçe ile anılan Kayseri Erciyesspor'lu Oğulcan içinse şu ana kadar teklif yapılmadı. Erciyesspor Başkanı Ziya Eren NTV Spor'a yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den teklif almadıklarını ancak oyuncularıyla dört büyüklerden ve yurtdışından ilgilenen kulüpler olduğunu söyledi.

Eren, bu tekliflerle ilgili henüz net bir cevap vermediklerini ve değerlendirme aşamasında olduklarını kaydetti.


 

Sayfa Yükleniyor...