7 kişi gözaltında!

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde kupaya uzanan İspanyol temsilcisi Barcelona'nın şampiyonluk kutlamalarında 7 kişi gözaltına alındı.

NTV Spor 07.06.2015 - 12:21
7 kişi gözaltında!

Berlin'de oynanan finalde İtalyan takımı Juventus'u 3-1 yenerek "Devler Ligi"nde 5. kez şampiyonluğa ulaşan Katalan temsilcisinin taraftarları, maçın ardından Barcelona kentinin merkezindeki Katalonya Meydanı ve La Rambla Caddesi'nde buluştu.

Avrupa'nın en büyük kupasının sevincini Barcelona forması giyerek ve ellerinde bayraklarıyla kutlayan yaklaşık 50 bin taraftar, "Şampiyon şampiyon" tezahüratları eşliğinde şarkılar ve kulüp marşını söyleyerek sabaha kadar eğlendi.

Kutlamalarda olası bir taşkınlığı önlemek için 400 güvenlik görevlisi çalışırken, gecenin ilerleyen saatlerinde bazı gruplar çevredeki dükkanlara ve polise yabancı maddeler attı.

Barcelona Belediyesi'nden edinilen bilgilere göre, çıkan olaylarda 23 kişi hafif yaralanırken, 7 kişi ise gözaltına alındı.

Bu arada, sezonu 3 kupayla kapatan Barcelona kafilesi, bugün kente gelerek otobüs üzerinde şampiyonluk turu yapacak. Kupa kutlamaları, TSİ 20.00'de başlayacak.

 

Sayfa Yükleniyor...