Denizlispor'da Kıbrısoğlu yeniden başkan

PTT 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor'da, Hasan Kıbrıslıoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

NTV Spor 08.06.2015 - 17:38
Denizlispor'da Kıbrısoğlu yeniden başkan

Denizlispor'un olağan genel kurulu Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda toplandı.
     
Abdülkadir Uslu'nun divan başkanlığında yapılan genel kurulda, tek aday olarak seçime katılan Hasan Kıbrıslıoğlu, 97 üyenin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.
     
Kıbrıslıoğlu, yaptığı konuşmada, Denizlispor'un PTT 1. Lig takımları arasında en az bütçeyle yönetilen kulüp olduğunu söyledi.
     
Takımlarının ligde kalma mücadelesi verdiği dönemde, "başarısızlığın sorumluluğunu üzerine aldığını" hatırlatan Kıbrıslıoğlu, ligde kalma başarısında ise herkesin payı olduğunu söyledi.

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANACAK
  
Kıbrıslıoğlu, mevcut koşullarda Denizlispor'da tek başarı olarak mali disiplini gördüklerini ve bundan asla taviz verilmemesi gerektiğini dile getirdi.
     
Eski yöneticilerin kulüpten alacakların icra yoluyla tahsil etmelerine tepki gösteren ve hiçbir geliri olmayan kulüplerinin, geçen yıl faiz, icra ve avukat ücreti olarak 9 milyon 969 bin lira ödeme yapmak durumunda kaldığını belirten Kıbrıslıoğlu, "Hiç kimse kulübü icraya vererek, avukatlara para ödeterek, 'bu kulüpte görev yaptım' diyemez. Herkes aklına başına almalıdır. Bu kulüpten alınan 1 lira haramdır. Eğer bu kulüpte haram yiyecek varsa gelsinler görev yapsınlar. Denizlispor kulübünde görev yapacaklar kulübün 1 lirasına dahi değer vermelidir. Biz bugün tekrar göreve geldik fakat en kısa sürede olağanüstü genel kurul kararı alarak tekrar genel kurula gideceğiz. Artık mali disiplini sağlamış, sportif başarılar ile alınan bir kulüp olmayız" dedi.
     
Hasan Kıbrıslıoğlu başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda, Turgay Mersin, Alihan Urhan, Hasan Turhan, Mustafa Üstek, Bilal Gören, Halil Aracı, Hikmet Çelikkol, Ekrem Ateş, Çoşkun Caner, İlker Kömürcüoğlu ve Mehmet Ekizler yer aldı.

Sayfa Yükleniyor...