"Yüksek tempoda oynadık"

Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto play-off final serisi ilk maçında Pınar Karşıyaka'yı 95-92 yenen Anadolu Efes'te başantrenörü Dusan Ivkovic, ikinci yarıdaki etkili mücadeleleriyle karşılaşmayı kazandıklarını söyledi.

NTV Spor 10.06.2015 - 00:22
"Yüksek tempoda oynadık"

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Ivkovic, Pınar Karşıyaka ile çok zor ve üst düzey bir maç oynadıklarını belirterek, "Birbirinden çok farklı iki yarı oynandı. İlk yarıda Pınar Karşıyaka çok iyi bir hücum performansı sergiledi. Bu bölümde 9 tane üç sayılık basket buldular. İlk yarıda 51 sayı attılar. İkinci yarıda daha yüksek tempoda oynadık ve uzatma sonunda galip gelen taraf biz olduk" diye konuştu.

Ivkovic, karşılaşmada iki takımın da iyi savunma performansı sergilediğini kaydetti.

Maçın son 5-6 dakikasında önde ve kazanıyor gibi göründüklerini ifade eden Ivkovic, "Beklenmeyen top kayıpları ve kaçırdığımız bazı şutlardan dolayı maç uzatmaya gitti. Uzatma sonunda galip gelen taraf biz olduk. Genç bir takımız ve yeterli tecrübemizin olmadığını söyleyebilirim. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz. Pınar Karşıyaka'yı tebrik ediyorum. Çok iyi ve modern bir basketbol oynuyorlar. İkinci maçta daha iyi olmak için çalışacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...