3 transfer istedi!

Chelsea'yi beş yıl aradan sonra İngiltere'de şampiyonluğa taşıyan Jose Mourinho, 3 yeni transfer istediğini söylerken, ana hedefinin ise yıldız isimleri takımda tutmak olduğunu söyledi.

NTV Spor 10.06.2015 - 10:13
3 transfer istedi!

Başka nedenlerden dolayı önceki yıllar bazı yıldız oyuncuları sattığı için mutlu olduğunu söyleyen Mourinho, "Ancak bu yıl en iyi oyuncularımı satmak hoşuma gitmez. Şu anda ana neden onları takımda tutmaktır" dedi.

Eden hazard, Nemanja Matic, Branislav Ivanovic, Diego Costa ve Cesc Fabregas'ın takımda tutmanın ilk hedefi olduğunu açıklayan Mourinho, "Üç oyuncuya ihtiyacımız var. Efsanemiz Didier Drogba'yı kaybettik; bundan dolayı bir golcü, bir defans oyuncusu ve bir de orta saha oyuncusuyla kadroyu daha mücadeleci hale getirebiliriz. Takıma yeni kan katmak takım içerisindeki baskıyı biraz artırır" ifadelerini kullandı.

Şu anda oyuncuların şampiyon olduğu vurgusunu yapan Mourinho, "Aynı kadro, aynı menajerle devam etmek ve takımda süreklilik istiyorum. Ancak, oyuncuların da yedekte kendilerini tehdit eden isimlerin olduğunu bilmesine ihtiyaç var" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...