Slaven Bilic manşetlerde!

Slaven Bilic'in West Ham United menajerliğine getirilmesi, İngiliz basınında geniş yankı buldu. Gazeteler, Bilic ile ilgili detayları aktarırken, Hırvat çalıştırıcının transfer gündeminde Beşiktaş'tan eski oyuncuları Gökhan Töre ile Olcay Şahan'ın olduğunu ileri sürdü.

NTV Spor 10.06.2015 - 11:42
Slaven Bilic manşetlerde!

Slaven Bilic, bir dönem futbolcu olarak görev yaptığı West Ham United'da 3 yıl boyunca menajerlik görevini yürütecek. Attığı imzayla Londra Kulübü'nün başına geçen 46 yaşındaki Hırvat teknik adam, menajerlik kariyerinde ilk Premier Lig deneyimini yaşayacak.

Bilic'in West Ham ile anlaşması; İngiliz basınında büyük ilgi uyandırdı. Bilic'in futbolculuk döneminden bazı anıları paylaşan gazeteler, teknik direktör olarak ön plana çıkan bazı özelliklerini de okuyucularına aktardı.



Mail Gazetesi, Bilic'in oyuncularıyla yakın bir iletişim kurduğunu ve öğrencilerine bir hocadan çok arkadaş gibi yaklaştığını yazdı. Gazete, Luka Modric'in yakaladığı çıkışta Slaven Bilic'in de önemli payı bulunduğunu belirtti.

Mirror Gazetesi; Bilic'in geçmişte bir rock grubu olduğunu hatırlattı.





Guardian Gazetesi'nde yer alan makalede ise; "Slaven Bilic, rock yıldızı menajer olmadığını West Ham'da kanıtlamalı" başlığı kullanıldı. Guardian Gazetesi, Bilic'in futbolculuk döneminde de mücadeleyi seven bir yapıda olduğunu hatırlatarak, Hırvat menajerin bu anlayışı Londra ekibine de yansıtacağını vurguladı. Gazete ayrıca; Bilic'in Türkiye'de çalıştığı süre içerisinde derbi maçlarında hiç galibiyet alamadığını ve İstanbul'dan ayrılırken birçok Beşiktaşlı taraftarın kendisini uğurladığını okuyucularına aktardı. Guardian Gazetesi'nde çıkan bir diğer makalede, Bilic'in önümüzdeki sezonla ilgili transfer planları mercek altına alındı. Guardian'a göre; West Ham'ın transfer listesinde Chelseali Loic Remy, Sampdorialı Pedro Obiang, Marsilyalı Andre Ayew ile Bilic'in eski öğrencileri Gökhan Töre ile Olcay Şahan var.

İngiliz Yayın Kurumu BBC de; Slaven Bilic'i İngiliz futbolseverlere tanıtırken, Hırvat menajerin hukuk diploması olduğunu hatırlattı. BBC, farklı gazetecilerin görüşlerini alarak; Bilic'in West Ham'da başarılı olup olamayacağı tartışmasını başlattı.

Sayfa Yükleniyor...