"Maçın sonunu getiremedik"

Kazakistan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Yuri Krasnozhan, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Türkiye'ye 1-0 yenildikleri karşılaşmada futbolcularının iyi mücadele ettiğini, ancak fiziksel yorgunluk nedeniyle maçın sonunu getiremediklerini söyledi.

NTV Spor 12.06.2015 - 22:53
"Maçın sonunu getiremedik"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Krasnozhan, Türkiye karşısında futbolcularının özellikle ilk 70 dakika çok iyi mücadele ettiğini belirterek, "Rakibimizin tempolu oyunu nedeniyle son 20 dakikada zorlandık ve maçın sonunu getiremedik" dedi.

Maçta üstün tarafın Türk Milli Takımı olduğunu kaydeden Krasnozhan, "Bizim için de iyi oynadığımız maçlardan bir tanesi diyebiliriz. Golü yiyene kadar Türkiye'yi zorladık. Sahadan yenilgiyle ayrıldık ama ortaya konan futboldan memnunum" şeklinde konuştu.

Yuri Krasnozhan, maçın son bölümünde yaptığı oyuncu değişiklikleriyle ilgili bir soruya ise, "Oyun içinde farklı futbolcuları değiştirmeyi planlamıştık, ancak oyunun gidişatı nedeniyle planladığımız oyuncu değişikliklerini yapamadık" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...