Heurtel'e 2 maç ceza!

TBF Disiplin Kurulu, Anadolu Efes'in Fransız oyuncusu Thomas Heurtel'e 2 maç men cezası verdi.

NTV Spor 13.06.2015 - 15:27
Heurtel'e 2 maç ceza!

TBF Disiplin Kurulu, Pınar Karşıyaka maçı sonrası hakeme büyük tepki gösteren Anadolu Efesli Thomas Heurtel'e iki maç ceza verildi. Fransız yıldız, 1-1'e gelen seride, İzmir'de oynanacak  3. ve 4. karşılaşmalarda forma giyemeyecek.

TBF Disiplin Kurulu'nun, Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka arasında perşembe günü oynanan karşılaşmada çıkan olaylar sonrası yaptığı açıklama şöyle:

"Maçın ikinci periyodu esnasında Anadolu Efes Spor Kulübü genel direktörü Engin Özerhun'un, yardımcı hakeme yönelik küfürlü sözler söylediği, müsabakanın bitimiyle birlikte Anadolu Efes Spor Kulübü sporcuları Dario Saric, Nenad Krstic ve Efstratios Perperoglou'nun, toplu şekilde yardımcı hakemin üzerine yürüdükleri ve hakemi vücutlarıyla hakemi itekledikleri, yine bu esnada Anadolu Efes Spor Kulübü sporcusu Thomas David Heurtel'ın, hakemlere yönelik İngilizce küfürlü sözler söylediği tespit edilmiştir.

Anadolu Efes Spor Kulübü genel direktörü Engin Özerhun'un eylemine uyan Disiplin Yönergesi'nin 36. maddesi gereğince, kendisinin 45 (KIRKBEŞ) GÜN HAK MAHRUMİYETİ VE 20.000-TL PARA CEZASI ile tecziyesine,

Anadolu Efes Spor Kulübü sporcuları Dario Saric, Nenad Krstic ve Efstratios Perperoglou'nun eylemlerine uyan Disiplin Yönergesi'nin 11.1, 11.6 ve 36. maddeleri gereğince, kendilerinin ayrı ayrı İHTAR VE 10.000-TL'ŞER PARA CEZASI ile tecziyelerine

Anadolu Efes Spor Kulübü sporcusu Thomas David Heurtel'ın eylemine uyan Disiplin Yönergesi'nin 36. maddesi gereğince, kendisinin 2 (İKİ) MAÇ MÜSABAKALARDAN MEN VE 15.000-TL PARA CEZASI ile tecziyesine, iş bu kararın ilgililere tebliğine, Disiplin Yönergesi'nin 51. maddesi çerçevesinde para cezalarının 30 gün içinde ödenmesi gerektiğinin bildirilmesine oy birliği ile karar verildi."

 

Sayfa Yükleniyor...