Spor AŞ Ligi, şölenle son buldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ'nin, fair-play ve spor kültürünü yaygınlaştırma adına gerçekleştirdiği Spor AŞ Ligi, düzenlenen törenle sona erdi.

NTV Spor 16.06.2015 - 18:42
Spor AŞ Ligi, şölenle son buldu

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla şölen havasında gerçekleştirilen organizasyona, Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar da katıldı.
     
Basketbolda 82, voleybolda 54 takımın katıldığı Spor AŞ Ligi'nde, minikler, küçükler ve yıldızlar yaş kategorilerinde yaklaşık 2 bin 500 çocuk mücadele etti.
     
Şölende farklı kategorilerde All-Star maçlarının yanı sıra Spor AŞ eğitmenlerinden oluşan SporAşk Gösteri Takımı ve Karizma Show Spor Gösteri Ekibi, sahne alarak katılımcılara keyifli anlar yaşattı.
     
Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, burada yaptığı konuşmada, spor kültürünü yaymayı amaçladıkları ve bunu da güzel bir etkinlikle taçlandırdıklarını söyledi.
     
Çocuklara fair-play ruhunu aşılamak ve spor yaptırmak için çalışmalara devam edeceklerini belirten Özbayraktar, "Kardeşlerimizin çok yetenekli olduğunu düşünüyoruz ve onlar her şeyin en iyisine layık. Bugün burada binlerce çocuğu mutlu edebilmek bizleri fazlasıyla heyecanlandırıyor" dedi.
     
Organizasyon, dereceye giren takımlar ve sporcuların madalya ve kupalarını almasının ardından son buldu.

Sayfa Yükleniyor...