Eskişehirspor 50 yaşında!

Türk futbol tarihinde 19 Haziran 1965'te yerini alan Eskişehirspor Kulübü, kuruluşunun 50'nci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

NTV Spor 19.06.2015 - 13:11
Eskişehirspor 50 yaşında!

Kulübün resmin internet sitesinde yönetim kurulu adına yer alan mesajda, yarım asır önce doğan "Anadolu efsanesi"nin 50'nci kuruluş yıl dönümünün gururla kutlandığı vurgulandı.

Siyah-kırmızılı kulübün, 1965 yılında kurulmasıyla Anadolu'yu Türk futboluna tanıttığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Takımı ve taraftarıyla adından söz ettirip efsane kadrosuyla tüm takımlara kafa tutan Eskişehirsporumuz, Anadolu takımlarına o güne kadar nasip olmamış birçok zafer ve gururu da tarihine yazdırmıştır. Kurulduğu ilk yıl şampiyon olarak 1. Lig'e çıkan, kazandığı kupalar ya da yaşadığı acı ve tatlı anılarla gönlümüzden bir nebze olsun yarım asır boyunca sevgisi dinmeyen Eskişehirsporumuzun nice 50 yıllara daha büyük başarılarla ulaşmasını temenni ederiz. Bu senelere gelmemizi sağlayan herkese minnet ve şükranlarımızı sunarız. Anadolu efsanesinin 50'nci yılı tüm camiamıza kutlu olsun."

Sayfa Yükleniyor...