"Bilic, taşkın biri olmayacağına söz verdi"

İngiliz gazetelerinden Evening Standard, İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın yeni teknik direktörü Slaven Bilic'in değiştiğini ve geçmişteki gibi taşkın biri olmayacağına söz verdiğini yazdı.

NTV Spor 19.06.2015 - 19:06
"Bilic, taşkın biri olmayacağına söz verdi"

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bilic'in artık sakin biri olmaya söz verdiğini ifade eden Evening Standard, Hırvat teknik adamın 2013 yılında Beşiktaş'ta göreve başladıktan hemen sonra Galatasaray ile oynadıkları derbi maçta sahadan atılmasının yanı sıra, bir sezon sonra da Arsenal ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında kırmızı kart görmesi nedeniyle Emirates Stadı'ndaki maçı tribünlerden seyretmek zorunda kaldığına dikkat çekti.

Gazeteye, "Son zamanlarda taç çizgisinde uslandım. Ben ateşli bir mizaca sahibim ve hiçbir zaman diğer teknik direktörler gibi sakin olamam. Fakat şimdi daha iyiyim" açıklamasını yapan Slaven Bilic'in önümüzdeki hafta 2 Temmuz'daki Avrupa Ligi'ndeki eleme maçından önce İrlanda'ya kampa gitmeden West Ham United'ın oyuncularının çoğuyla tanışacağı ifade edildi.

46 yaşındaki Hırvat teknik adam, "İngiltere'yi seviyorum. Oğlum burada doğdu. Tabii ki ülkem Hırvatistan'ı da seviyorum ve Moskova ile İstanbul'da geçirdiğim zamanlarda çok keyif aldım. Ama burası gerçekten çok sevdiğim bir yer. West Ham ve Londra'yı seviyorum. Doğru seçim yaptığımdan eminim" diye konuştu.

Sampdoria'dan Pedro Obiang'ı alan West Ham'ın önümüzdeki hafta 3 yeni transfer daha yapması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...