"Hayal etmenin başarısı bu"

Pınar Karşıyaka'ya 28 yıl sonra tarihi bir şampiyonluk yaşatan başantrenör Ufuk Sarıca, NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 19.06.2015 - 22:37
"Hayal etmenin başarısı bu"

Pınar Karşıyaka, yarı finalde Fenerbahçe Ülker'i 3-1'le geçtikten sonra, final serisinde de Anadolu Efes'i 4-1 devirip, Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı. Bu tarihi zaferin ardından başantrenör Ufuk Sarıca, önemli açıklamalarda bulundu.

Bu başarının inanmanın ve hayal etmenin sonucu olduğunu söyleyen Ufuk Sarıca, "Çok sevinçliyiz ve mutluyuz. Ayrıca çok da güzel bir kupa. Bu kupadan müzemizde sadece bir tane vardı. Bugün ikincisini getirmek nasip oldu. Uzun süreli bir çalışmanın, inanmışlığın ve hayal etmenin başarısı bu. Sonuçta bu sene çok ciddi takımlarla, çok ciddi bir lig oynadık. Böylesine rekabetçi bir lige sırasıyla Banvit, Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'le oynadık. Özellikle son iki seriyi çok net geçtik. Yarı finalde 3-1, finalde de 4-1... Bütün oyuncularımla gurur duyuyorum. Yönetime teşekkür ediyorum, camiamıza hayırlı olsun. Herkesin emeğine sağlık" dedi.

"GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU OLACAKTIK"
Finale gelene kadar çok önemli işler başardıklarını ve gönüllerin şampiyonu olduklarını vurgulayan Sarıca, "Böyle zamanlarda son düdüğü çok önceden hayal ettiğiniz için, daha önce bunun senaryolarını kafanızda yaşadığınız için, orada bir şaşkınlık yaşıyorsunuz. Bir anda ortalık karıştığı için tam olarak anlayamıyoruz. Biz daha Fenerbahçe Ülker serisinin sevincini yaşayamadık. Orası çok önemli bir başarı. Bugün biz şampiyon olamasaydık da bu takım gönüllerin şampiyonu olmuştu. İnşallah daha büyük şampiyonluklar yaşarız. Ama bunun değeri benim için çok farklı olacak" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...