Evlilik var balayı yok!

Real Madrid'in Kosta Rika'lı kalecisi Keylor Navas evlendi. Deneyimli kaleci sakatlığı nedeniyle balayı yapmayacaklarını açıkladı.

NTV Spor 21.06.2015 - 21:54
Evlilik var balayı yok!

İspanya'da futbolcuların düğün sezonu devam ediyor. Real Madrid'in Kosta Rika'lı kalecisi Keylor Navas, Andrea Salas'la ülkesinde düzenlenen törenle dünya evine girdi. San Jose kentindeki Santa Ana adlı kilisede tarafından gerçekleştirilen törenle evlenen Navas çiftinin düğün törenine 250 davetli katıldı. Törende Navas'ın Kosta Rika Milli Takımı'ndan arkadaşları olan Fulham'lı Bryan Ruiz, Deportivo'lu Celso Borges ve Arsenal'li Joel Campbell da yer aldı.

Navas düğünün ardından düzenlediği basın toplantısında, "Son derece mutluyum. Ancak sakatlığım nedeniyle Madrid'e bir an önce dönüp tedavime başlamam gerekiyor. Bu yüzden eşimle balayımızı ileri bir tarihe erteledik" ifadesini kullandı. Düğüne Real Madrid'den hiçbir futbolcunun katılmaması ise dikkat çekti. İspanya Ligi'nde forma giyen Barcelona'lı Pedro ve Rakitic, Real Madrid'li Varane, Juventus'lu Fernando Llorente de dünya evine girmişti.

Sayfa Yükleniyor...