Sterling için çılgın rakam!

Liverpool'la sözleşme yenilemeyen ve Manchester City'nin kadrosuna katmak istediği Raheem Sterling, Ibiza'da tatilin tadını çıkarıyor. City, 20 yaşındaki oyuncu için teklifini 50 milyon sterline çıkarmayı planlıyor.

NTV Spor 22.06.2015 - 13:24
Sterling için çılgın rakam!

Manchester City, kadrosuna katmayı ısrarla istediği Raheem Sterling için teklifini 50 milyon sterline çıkarmayı planlıyor. İlk olarak 30, daha sonra 40 milyon sterlin artı başarı primi de teklif ettiği Sterling için Liverpool'dan ret yanıtı alan City'nin, 20 yaşındaki oyuncu için 50 milyon sterlin'i gözden çıkarabileceği iddia edildi. Gelecek sezon  şampiyonluk hedefleyen ve kadroyu güçlendirmek için harekete geçen City'nin bu teklifine Sterling ilgisiz görünüyor.

Zira Liverpool'a 50 milyon sterlin ödenmesi durumunda, 2011'de Newcastle'dan Liverpool'a 35 milyon sterlin'e geçen Andy Carroll'ın rekoru geride kalacak ve bonservisine en çok para ödenen tarihin en pahalı İngiliz oyuncusu olacak Sterling, tatilin keyfini çıkarıyor. Ibiza'daki tatilde Flyboard kullanan, arkadaşlarıyla doyasıya eğlenen Sterling, daha sonra özel jetiyle evine döndü.


"İNGİLİZ FUTBOLCULAR ÇOK PAHALI"
Raheem Sterling ve Harry Kane için istenilen rakamlara eski İngiliz Milli Takım oyuncusu Rio Ferdinand'dan eleştiri geldi. Ferdinand,sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İngiliz futbolcular çok pahalı ve fiyatları şaka gibi. Kane ve Sterling için 40 veya 50 milyon sterlin düşünülüyor. Serigo Aguero 38, Alexis Sanchez ise 32 milyon sterlin" diyerek istenilen rakamları eleştirdi.

Liverpool ise sözleşme teklifini reddeden Raheem Sterling'i 50 milyon sterlin'den aşağı bir rakama satmayacağını açıkladı. Genç oyuncuyu almayı düşünen Arsenal, Manchester United, Chelsea, Real Madrid ve Bayern Münih ise bu rakam karşısında geri adım attı; ancak Manchester City ısrarlarını sürdürüyor.

Sayfa Yükleniyor...