La Liga | Atletico Madrid - Celta Vigo maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İspanya La Liga’da heyecan Atletico Madrid, Celta Vigo maçıyla devam ediyor. Bu sezon Real Madrid, Barcelona, Girona gibi takımların arkasında kalan Madrid ekibi, sezonu ilk 4 takım arasında tamamlamayı hedefliyor. Celta Vigo ise 34 puanla düşme hattının üzerinde yer alıyor. Atletico Madrid - Celta Vigo maçının ekranlara geleceği kanal ve detaylar belli oldu. Peki Atletico Madrid - Celta Vigo maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 12.05.2024 - 12:54
La Liga | Atletico Madrid - Celta Vigo maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

bu sezon geride kalan haftalarda oynadığı 34 karşılaşmada 67 puan topladı ve 4. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek isteyen Atletico Madrid, engelini aşarak taraftarının önünde üç puana ulaşmayı hedefliyor. Celta Vigo ise bu sezon beklentilerin uzağında kaldı. Ligde oynadığı son 3 karşılaşmanın ikisini kazanmayı başaran İspanyol ekibi bu başarısını sürdürmeyi hedefliyor. Peki Atletico Madrid - Celta Vigo maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

ATLETİCO MADRİD - CELTA VİGO MAÇI NE ZAMAN?

Atletico Madrid, 35. haftada Celta Vigo’yu ağırlıyor. Mücadele 12 Mayıs Pazar günü saat 17:15’te başlayacak. Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ATLETİCO MADRİD SON DURUM

Atletico Madrid bu sezon ligde oynadığı karşılaşmalarda 21 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Diego Simeone’nin öğrencileri topladığı 67 puanla 4. sırada yer alıyor. İspanyol ekibi ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 4 galibiyet aldı.

CELTA VİGO SON DURUM

Celta Vigo bu sezon ligde 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 16 mağlubiyetle 34 puan topladı. Rayo Vallecano ve Cadiz ile olan puan farkını açmayı hedefleyen Celta Vigo, Madrid deplasmanından puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

Sayfa Yükleniyor...