Wimbledon'da şampiyon kim olacak?

Tenis dünyasının en prestijli Grand Slam Turnuvası Wimbledon'da kuralar çekildi. Turnuvaya erkeklerde Novak Djokovic, kadınlarda ise Serena Williams 1 numaralı seri başı olarak başlayacak.

NTV Spor 26.06.2015 - 14:21
Wimbledon'da şampiyon kim olacak?

Tenis dünyasının en prestijli turnuvası Wimbledon'da heyecan başlıyor. Turnuvaya erkeklerde Novak Djokovic, kadınlarda ise Petra Kvitova şampiyonluk unvanlarını korumak amacıyla korta çıkacak.

Djokovic zor bir kura çekti. Sırp tenisçi ilk turda Alman Philipp Kohlschreiber ile karşılaşacak. Djokovic'in 2. turda eski şampiyon Lleyton Hewitt ile karşılaşma olasılığı bulunuyor. 3 numaralı seri başı Andy Murray de zor bir kura çekti. Rafael Nadal ile aynı torbaya düşen Murray'nin son 16 turunda Fransız Joe-Wilfried Tsonga, çeyrek finalde ise Nadal ya da David Ferrer ile karşılaşma olasılığı var. Wimbledon'da 8. şampiyonluğunu arayan Roger Federer ise 2 numaralı seribaşı olarak katıldığı turnuvayı son Roland Garros'ta da elediği Boşnak Damir Cumhur karşısında açacak.

Kadınlarda sezonun ilk 2 Grand Slam Turnuvası'nı kazanan Serena Williams, Ana Ivanovic, Maria Sharaapova ve ablası Venüs Williams ile aynı torbaya düştü. Bu da Williams kardeşlerin son 16 turunda karşılaşabilecekleri anlamına geliyor.

Sayfa Yükleniyor...