Wenger kesenin ağzını açtı!

İngiltere Premier Ligi ekibi Juventus'un Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vidal'i 40 milyon Euro'ya renklerine bağladı

NTV Spor 28.06.2015 - 21:42
Wenger kesenin ağzını açtı!

Geçen sezonun son haftalarındaki çıkışıyla iddiasını ortaya koyan Arsenal, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Chelsea'de yedek kalan dünyanın önde gelen kalecilerinden Petr Cech'le anlaşan Topçular, ikinci flaş transferini daha yaptı. İngiltere'de fazla transfer yapmadığı için sık sık eleştirilen Arsene Wenger, Juventus'un başarılı orta saha oyuncusu Arturo Vidal için 40 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Geçen sezon Alexis Sanchez'i transfer eden Arsenal, yeni sezon öncesi de bir başka Şilili Arturo Vidal ile anlaştı. Alexis Sanchez transferini ilk duyuran isim olan Şili'deki Direc TV muhabiri Hernan Feler, 28 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu için Arsenal'in Juventus'a 40 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğini açıkladı.

Arsenal ile beş yıllık sözleşme imzalayacak Vidal, 2011'de 10.5 milyon Euro'ya Bayer Leverkusen'den transfer olduğu Juventus'ta 124 maçta 35 gol kaydetti.

Vidal son olarak Copa America için bulunduğu Şili'de alkollü araç kullandığı için gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkeme tarafından kefaletle serbest bırakılmıştı.

Sayfa Yükleniyor...