Atletico, Arda'nın alternatiflerini belirledi!

Arda Turan'ın takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından arayışlarını sürdüren Atletico Madrid'in, Real Sociedad'ın golcü ismi Carlos Vela'yı transfer edeceği öne sürüldü.

NTV Spor 30.06.2015 - 12:08
Atletico, Arda'nın alternatiflerini belirledi!

Mundo Deportivo gazetesi, Arda Turan'ın İngiltere'ye gitmek istediği açıklamasının ardından Atletico Madrid'in rotayı eski göz ağrısı Carlos Vela'ya çevirdiğini öne sürdü. Haberde, son olarak 2018'e kadar Sociedad'la yeni sözleşme imzalayan Meksikalı golcünün 30 milyon Euro'luk sözleşme fesih bedeli bulunduğu ve Arda'dan gelecek parayla bu transferin gerçekleştirileceği belirtildi.

İki takım arasında geçen yıl Antoine Griezmann'ın transferinden dolayı sıcak ilişkiler bulunduğu hatırlatılırken, transferin önündeki tek engelin Vela olacağı vurgulandı. San Sebastian sahiline yakın bir yerde yaşamayı seven Vela'nın ancak yüklü bir teklifle ayrılacağını açıkladığı; ancak son yıllarda Avrupa'nın güçlü takımlarından biri haline gelen Atletico'nun 26 yaşındaki oyuncuyu ikna edebileceği bildirildi.

Atletico Madrid'nin Vela'nın transferinde mutlu sona ulaşamadığı takdirde, diğer 10 numara adayları olarak ise Jose Callejon, Nolito, Yevhan Konoplyanka ile Santi Cazorla'yı belirlediği de kaydedildi.

Sayfa Yükleniyor...