İşte Laporta'nın kozu

Barcelona başkan adayı Joan Laporta seçim vaadini Paul Pogba olarak açıkladı. Laporta, başkan seçildiği takdirde Fransız yıldızın Katalan kulübün formasını giyeceğini söyledi.

NTV Spor 30.06.2015 - 12:56
İşte Laporta'nın kozu

Sezonu Şampiyonlar Ligi, La Liga ve Kral Kupası şampiyonluklarıyla tamamlayan Barcelona'da şu sıralar, seçim heyecanı yaşanıyor. Mevcut başkan Jordı Bartomeu'nun yanı sıra eski başkanlardan Joan Laporta da; Katalan kulübü önümüzdeki dönemde yönetmek için adaylıklarını açıkladı. Seçim ise 18 Temmuz'da...

Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo gazetesi, Bartomeu'nun seçim yatırımının Arda Turan olduğunu ileri sürmüştü. Geçtiğimiz hafta Arda Bombası kapağıyla çıkan gazete, milli oyuncunun Josep Bartomeu'nun en büyük seçim kozlarından biri olduğunu yazmıştı.

Diğer başkan Joan Laporta da seçim vaadini Paul Pogba olarak açıkladı. Katalan kulübünde 2003 ila 2010 yılları arasında başkanlık görevini yürüten Laporta, Barcelona'nın başına yeniden geçmesi halinde Fransız yıldızın bordo-mavili formayı giyeceğini söyledi.

Laporta, kulübün Katarlı yatırım şirketiyle yaptığı reklam anlaşmasına eleştirerek Barcelona'nın değerlenrinin korunmadığı değerlendirmesinde bulunmuştu.

Sayfa Yükleniyor...