Ünlü pasör çaprazı Galatasaray'da

Galatasaray, dünyaca ünlü Kolombiyalı pasör çaprazı Liberman Agamez ile sözleşme imzaladı.

NTV Spor 01.07.2015 - 15:31
Ünlü pasör çaprazı Galatasaray'da

Galatasaray, daha önce Arkas'ta üç sezon forma giyen 2.07m boyunda ve 30 yaşındaki pasör çaprazını renklerine kattı.

Transferiyle ilgili konuşan Agamez, "Kulübün bir parçasını olduğum için çok mutluyum. Taraftarlara hak ettikleri mutluluğu vermeyi çok istiyorum, bu yüzden her maça kazanmak için çıkacağız. Galatasaray camiasını sadece voleybol maçlarından değil izlediğim basketbol ve futbol maçlarından da biliyorum. Taraftarımız gerçekten inanılmaz. Bizim için en iyi olanı yapmaya çalışacağım" dedi.

Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil ise Kolombiyalı oyuncu ile ilgili olarak, "Bu transferin bizim için iki çok önemli noktası var. Agamez dünyada kendi mevkiisinde oynayan başarılı 5-6 oyuncudan bir tanesi. Çok genç bir kadromuz vardı. Agamez gibi bir dünya yıldızının deneyimleriyle bize çok şey katacağını umuyorum. Hedeflerimiz her zaman büyüktü bu sene de aynı hisleri taşıyoruz. Bu transferlerin devamı da gelecek, Galatasaray'ı hak ettiği yerde göreceksiniz. Ben de bu göreve yeni geldim. İdari Direktör olarak görev yapacağım. Herkese çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Voleybol Erkek A Takımı Menajeri Sinan Cem Tanık ise, "Agamez özellikle Avrupa için fark yarabilecek, takımımıza çok şey katabilecek bir oyuncu. Ciddi bir takım oyunu oynuyorduk, takımı bir yere taşıyacak isme sahip değildik. Agamez savaşçı kişiliğe sahip, karakteri ve fiziksel kapasitesi açısından bize istediğimizi verebilecek bir oyuncu. Özellikle Avrupa Kupası'nda bize çok şey katacaktır" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...