Volkan, Ozan ve Serdar'a vize yok!

Bursaspor TV’ye açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sağlam, Josue transferini kendisinin istediğini söyledi. Sağlam, transferin gözde isimleri Volkan Şen, Serdar Aziz ve Ozan Tufan'ın ise takımda kalacaklarını açıkladı.

NTV Spor 01.07.2015 - 17:01
Volkan, Ozan ve Serdar'a vize yok!

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni sezon çalışmaları nedeniyle yaptığı açıklamada, "Beklentileri biliyorum. Başarı için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bursasporluyuz, diyenleri yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

"HEDEF GALATASARAY MAÇI"
Sezon başı çalışmalarının futbolcular için çok önemli olduğuna dikkati çeken Ertuğrul Sağlam, bu konuda şöyle konuştu:

"'Bizim ilk hedefimiz tatil dönüşü futbolcuların güçlenmesini sağlamak. Bunun içinde yoğun bir çalışma temposu içinde olacağız. 11 günlük süreçte buna önem vereceğiz. Takibi bunları yaparken öncelikli hedefimiz 8 Ağustos'ta Galatasaray ile yapacağımız Süper Kupa finaline en iyi şekilde hazırlanabilmek."

SAĞBEKE ALTERNATİF GEREK
Çalıştırdığı takımların lig maçlarındaki istatistiklerinin sürekli en önde olduğuna dikkat çeken Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Geçmişte en çok koşan, en fazla mesafe kat eden takımlar sürekli çalıştığımız takımlar olmuştur. Bu sezonda aynı hedefi tutturmak istiyoruz. Takım olarak eksiğimiz şu an için sağbekte alternatifimizin olmaması. Geçen sezon da aynı sıkıntı yaşanmıştı. Bu yıl yaşanmaması için çalışıyoruz. Planlamamıza göre her mevkide alternatifler düşünüyoruz."

VOLKAN ŞEN, OZAN TUFAN VE SERDAR AZİZ'E VİZE YOK
Volkan Şen, Ozan Tufan ve Serdar Aziz'in transfer olacağına ilişkin söylentilere de değinen Ertuğrul Sağlam, "Başkanımız ve yönetimimizle düşüncelerimi paylaştım. Bundan sonra kadromuzdaki hiçbir oyuncumuzu kaybetmek istemiyoruz. Bu oyuncularımız bizim planlarımızda önemli yer tutuyor. Açık ve net söylüyorum bundan sonra hiçbir oyuncumuzu kaybetmek istemiyorum" dedi.

ENES'İN BAŞARILI OLMASINI İSTİYORUM
Büyük bütçelere sahip olan takımların 17 yaşındaki oyuncuyu 3-4 yıl olgunlaştırıp yeterli olduğu zaman da kadrosuna aldıklarını belirten Ertuğrul Sağlam, daha sonra şöyle dedi:
"Ama onların ekonomik rahatlıkları var. Ancak Enes Ünal'ı, Salih, Atınç ve Batuhan'la karıştırmamak lazım. Salih ve Atınç belli yaştalar ve Süper Lig'de oynadılar. Enes'i Manchester City proje olarak transfer etti. Enes'i geliştirmeye çalışacaklar. Bursaspor'dan bir dünya devine oyuncu gitmesi önemli bir olay. Gönlüm Enes'in orada başarılı olmasını istiyor."

Alt yapıya ve pilot takım Yeşil Bursa'ya önem verdiğini, antrenörleriyle bugün toplantı yaptığını açıklayan Ertuğrul Sağlam, "Pilot takımımızın 2'nci Lig'e çıkması gerek. Süper Lig futbolcusunu 2 alt lige gönderemiyorsunuz" dedi.

"JOSUE'Yİ İLK BEN İSTEDİM"
Portekizli Josue'yi ilk isteyenin Eskişehirspor'u çalıştırırken kendisi olduğunu belirten Ertuğrul Sağlam, 'bu konuda şu açıklamayı yaptı:
"Josue ile ilk irtibata geçen Eskişehirspor'du. O Bursaspor'u tercih etti. Başkanımız Recep Bölükbaşı Portekiz'de hem Josue, hem de diğer oyuncularla temastalar. İnşallah transferleri bitirip Türkiye'ye gelirler. Takım olarak öncelikli yapılması gereken transferler var. Şu an Necmettin Kocaman bey ve Kemal Güler bey bir oyuncunun menajeriyle görüşme yapıyorlar. Kadromuzu zenginleştireceğiz. Ancak imza atılmadan transfer bitti, diyemiyoruz. Bizim takım olarak sönmüş yıldıza ihtiyacımız yok. Takım olarak ismiyle, performansıyla etrafına enerji verecek oyuncuya ihtiyacımız var. Öyle isimlerle görüşüyoruz."

"İLK HEDEF SÜPER KUPA"
Ertuğrul Sağlam, 45 bin kişilik yeni stadımızı yetiştirmek için Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin yoğun mesai harcadığını hatırlatırken, "Sanıyorum geçen yıl maçlara gitmeyip ara veren taraftarlarımız bu sezon takımlarının başarısına ortak olmak için tribünlere gelecektir. İlk hedef 8 Ağustos'ta Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa. Trabzonspor'a kaybettiğimiz kupayı bu kez almak istiyoruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...