Çebi'den Sosa açıklaması

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Jose Sosa hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt verdi. Çebi, Sosa'nın kesin olarak takımda kalacağını söyledi.

NTV Spor 01.07.2015 - 19:59
Çebi'den Sosa açıklaması

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Jose Sosa iddialarına son noktayı koydu.

Sezonun ilk antrenmanı sırasında basın mensupları ile sohbet eden Ahmet Nur Çebi, Sosa'ya teklifler geldiğini doğrularken, "Biz oyuncumuzdan memnunuz ve yollarımızı ayırma gibi bir düşüncemiz yok. Sosa, Beşiktaş'ta kalacak. Şenol hocamız da Sosa ile devam edilmesini istedi. Biz de bu isteğini uygulayacağız" şeklinde konuştu.

Çebi, Ersan Gülüm'ün Çin'in Shandong Luneng takımı ile anlaşmadığı söylerken, "Farklı bir takımdan teklif gelmesi halinde değerlendiririz" ifadelerini kullandı.

Transferi gündemde olan Kostas Mitroglou konusunda hem yönetim içinde hem de teknik kadroda fikir ayrılığı olduğunu söyleyen Çebi, farklı alternatifleri de değerlendireceklerini söyledi.

Görüşüldüğü borsaya bildirilen Andreas Beck'in Almanya kampına yetişebileceğini söyleyen Çebi, diğer transfelerin ikinci kamp döneminde takıma dahil olma ihtimallerin olduğunu belirtti.

Bir yabancı stoper alacaklarının altını çizen Ahmet Nur Çebi, teknik heyetin raporu doğrultusunda ikinci bir stoper de transfer edebileceklerini sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...