Aslan'ın kamp programı belli oldu

Galatasaray'ın 2015-2016 sezonu kamp programı belli oldu. Sezonu Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman ile açan sarı kırmızılılar, İstanbul'daki çalışmalarını tamamlayıp 5 Temmuz'da Avusturya'ya gidecek.

NTV Spor 01.07.2015 - 22:05
Aslan'ın kamp programı belli oldu

Galatasaray, 16 Temmuz'a kadar sürecek olan ilk kampta iki hazırlık maçı yapacak. Yeni sezondaki ilk hazırlık maçında 11 Temmuz Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti'nin Jihlava takımı ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, 14 Temmuz'da ise Avusturya'nın SV Ried ekibine rakip olacak.

16 Temmuz'da yapacağı antrenman ile ilk etap çalışmalarını tamamlayacak olan sarı kırmızılılar, İstanbul'a dönecek. Galatasaray, 3 günlük iznin ardından 20 Temmuz'da bir araya gelecek.

Sarı kırmızılılar, 20-31 Temmuz tarihleri arasında ikinci Avusturya kampında ise 3 maç yapacak. Galatasaray, 22 Temmuz'da İspanya'nın Celta Vigo, 25 Temmuz'da İtalya'nın Udinese takımıyla karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılıların son hazırlık maçındaki rakibi ve karşılaşmanın tarihi daha sonra açıklanacak. Galatasaray, 31 Temmuz'da İstanbul'a dönecek.

Sayfa Yükleniyor...