Galatasaray'ın hazırlık maçı programı!

Yeni sezon hazırlıklarına dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı idmanla başlayan Galatasaray, İstanbul’daki çalışmaların ardından 5 Temmuz’da Avusturya’ya gidecek. Aslan, ilk kamp çerçevesinde Jihlava ve Ried ile, ikinci kamp çerçevesinde ise Celta Vigo ve Udinese ile karşılacak.

NTV Spor 02.07.2015 - 11:24
Galatasaray'ın hazırlık maçı programı!

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor...

Dün ilk antrenmanını gerçekleştiren sarı kırmızılılar, İstanbul'daki çalışmalarını tamamlayıp 5 Temmuz'da Avusturya'ya gidecek. Avusturya'da 16 Temmuz'a kadar ilk kamp dönemini geçirecek olan sarı kırmızılılar iki hazırlık maçı oynayacak.

11 Temmuz cumartesi günü Çek Cumhuriyeti'nin Jihlava takımı ile karşılaşacak olan Galatasaray, 14 Temmuz'da Avusturya'nın Ried ekibine rakip olacak.

16 Temmuz'da İstanbul'a dönecek olan takım, 3 gün izin yapacak.

11 günlük ikinci kamp çalışması için yeniden Avusturya'ya gidecek oyan sarı kırmızılılar, 22 Temmuz'da Celta Vigo, 25 Temmuz'da Udinese takımlarıyla karşılacak.

Avusturya kampında bir maç daha oynayacak olan Galatasaray, 31 Temmuz'da İstanbul'a dönecek.

FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan Galatasaray'da bir grup futbolcu sağlık kontrolünden geçti.
      
Ulus'taki Liv Hospital'da gerçekleştirilen kontrollerde futbolculardan Sinan Gümüş, Koray Günter, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Dany Nouenkeu, Berk İsmail Ünsal, İsmail Çipe ve Furkan Özçal bir dizi teste tabi tutuldu.
      
Sarı-kırmızılı ekipte sağlık kontrolleri yarın devam edecek.

Sayfa Yükleniyor...