Diyadin'den transfer açıklaması!

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, forvet hattına takviye yapmak istediklerini ve transfer politikalarında önceliğin, az ama öz oyuncu almak olduğunu belirtti.

NTV Spor 02.07.2015 - 11:44
Diyadin'den transfer açıklaması!

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, "Geçen yıl yakaladığımız ivmeyi bu sene de sürdürmek istiyoruz" dedi.
     
2015-2016 sezonu hazırlıklarına dün Erzurum'da başlayan Göztepe'de teknik direktör Diyadin, kulübün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, hazırlık dönemine çok iyi koşullarda girdiklerini belirtti.
     
Kamp kadrosunun geçen sezon şampiyonluk yaşadıkları kadrodaki oyunculardan yanı sıra yeni futbolculardan oluştuğunu bildiren Diyadin, şunları kaydetti:
     
"İlk kamp dönemine kadar belli bir oyuncu sayısına ulaşmak istiyorduk ve bunu başardık. Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlerleyen günlerde transferini gerçekleştireceğimiz oyuncular da kampa katılacaklar. Bundan sonra özellikle forvet hattına takviye için çalışmalarımız olacak. Geçen yıl yakaladığımız ivmeyi bu sene de sürdürmek istiyoruz. Transfer politikamızda önceliğimiz az ama öz oyuncu almak. Başarımızda bize müthiş destek veren, bunu futbolculuk dönemimden de iyi bildiğim taraftarımıza teşekkür ediyor ve bu yıl da kazanacağımız zaferlerde büyük paya sahip olacaklarına inanıyorum."

Sayfa Yükleniyor...