Guardiola'dan Costa yorumu

Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in İspanyol teknik direktörü Pep Guardiola, Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımından transfer edilen Brezilyalı Douglas Costa'nın "tam bir savaşçı" olduğunu söyledi.

NTV Spor 02.07.2015 - 14:12
Guardiola'dan Costa yorumu

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, sezon açılışı öncesi Allianz Arena'da düzenlediği basın toplantısında, takımın yeni sezondaki durumunu değerlendirdi.

Ayrılacağı konuşulan Bastian Schweinsteiger'ın takımda kalacağını belirten Guardiola, "Basti'nin takıma katkısı büyük, onun geleceği burada" ifadesini kullandı.

Üst üste 3 şampiyonluk yaşadıklarını hatırlatan İspanyol teknik adam, "Bu sene 4. kez şampiyon olursak, bu Bundesliga gibi zor bir ligde tarih yazmak olur" dedi.

Transfer söylentilerini, basından takip ettiğini kaydeden Guardiola, Bayern Münih İcra Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge'yi işaret ederek, "Transfer sorularının muhatabı Rummenigge. Bunlar burada konuşulacak konular değil. Transfer sorularınızı da ona sorun" diye konuştu.

Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımından transfer edilen Brezilyalı orta saha oyuncusu Douglas Costa'dan övgüyle bahseden Guardiola, "O tam bir savaşçı. Takıma büyük katkısı olacak. Bire bir mücadelelerde çok kuvvetli" yorumunu yaptı.

Guardiola, "Bu sezon sistem değişikliğine gitmeyi düşünüyor musunuz" sorusuna, "Benim için bu yıl en önemli şey sakatlık yaşanmaması. Tüm futbolcularımın formda olması. Ribery'nin, Robben'nin sağlıklı kalması" cevabını verdi.

Sayfa Yükleniyor...