"İyi voleybol oynamak için buradayız"

A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Ferhat Akbaş, Dünya Grand Prix'sinde iyi voleybol oynamak istediklerini söyledi.

NTV Spor 02.07.2015 - 15:34
"İyi voleybol oynamak için buradayız"
2015 FIVB Dünya Grand Prix'sinde C Grubu'nun basın toplantısı ilk hafta maçlarının oynanacağı Ankara'da yapıldı.
     
Sürmeli Otel'deki toplantıya Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Akif Üstündağ, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Turnuva Sorumlusu Francesco D'alo, mücadele edecek takımlardan Belçika'nın antrenörü Gert Vande Broek, kaptan Charlotte Leys, İtalya'nın antrenörü Marcoo Bonitta, kaptan Valentina Arrihetti, ABD'nin antrenörü Karch Kiraly, kaptan Courtney Thompson ile Türk Milli Takımı Antrenörü Ferhat Akbaş ve kaptan Güldeniz Önal katıldı.
     
Üstündağ, toplantının açılış konuşmasına ilk defa düzenlenen Avrupa Oyunları'nda şampiyon olan A Milli Takım'ı tebrik ederek başladı.
     
Voleybolda arka arkaya önemli organizasyonlar gerçekleştirildiğini belirten Üstündağ, "Ankaralı sporseverler her zaman milli takımın yanında oldu. Bu turnuvada da yalnız bırakmayacaklardır" dedi.
     
Ankara seyircisine iyi voleybol izletmek istediklerini belirten A Milli Takım Antrenörü Ferhat Akbaş da "Umarım Ankara seyircisine voleybol dolu çok güzel üç gün yaşatırız. İyi voleybol oynamak için buradayız. Rusya ve Almanya'da da aynı şekilde mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...