Özgecan anısına futbol turnuvası

Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan anısına futbol turnuvası düzenleyecek.

NTV Spor 02.07.2015 - 18:06
Özgecan anısına futbol turnuvası

Özgecan Aslan'ın adını yaşatmak üzere girişimlerde bulunan kırmızı-lacivertli kulübün yöneticileri, turnuvayı sezon öncesi gerçekleştirebilmek için yoğun şekilde çalışıyor.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da aralarında olduğu çeşitli kulüplerle temasa geçen yöneticiler, "Özgecan Aslan Futbol Turnuvası" adıyla gerçekleşecek organizasyonu her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirmeyi hedefliyor.

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, yaptığı açıklamada, Özgecan Aslan'ın isminin yaşatılması için kulüp olarak el birliği yaptıklarını, turnuvanın hazırlıklarını tamamlayıp programın kısa sürede oluşmasını istediklerini söyledi.

Mersin İdmanyurdu takımı, Özgecan Aslan'ın öldürülmesinin ardından deplasmanda oynadıkları Çaykur Rizespor maçı öncesinde sahaya üzerinde "Özgecanımız yandı başka canlar yanmasın. Kadın istismarına hayır" yazılı tişörtlerle çıkmıştı.

Sayfa Yükleniyor...