Melo'dan taraftara mesaj!

Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan Felipe Melo, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu ve taraftara mesaj gönderdi. Sarı kırmızılı kulübü hiçbir zaman finansal açıdan zor durumda bırakacak şekilde davranmadığını belirten Melo, geçirdiği 4 sezon boyunca terinin sonuna kadar savaştığını dile getirdi.

NTV Spor 03.07.2015 - 14:13
Melo'dan taraftara mesaj!
Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve taraftarlara mesaj gönderdi:

Melo'nun paylaşımı ve yaptığı açıklama şu şekilde:



"Son günlerde medyada hakkımda birçok haber yer aldı ve bu haberler Galatasaray taraftarları tarafından yorumlandı. Yanlış olduğunu gördüğüm, haklı bulmadığım birkaç konuya açıklık getirmek istiyorum.

Geleceğim hakkında herhangi bir karar vermedim. Geleceğim ve ailem açısından önemli bir dönemin içindeyim. Başarılarla dolu, uzun bir sezonun ardından ailemle tatildeyim. Kulübü hiçbir zaman finansal açıdan zor durumda bırakmadım ve aksine Galatasaray'a her zaman bu konuda yardımcı olmaya çalıştım, aynen sahada da Galatasaray formasını terletirken her dakika yaptığım gibi. Bunu da tüm Galatasaray taraftarlarının bildiğinden eminim.

Galatasaray'ı sağlığımdan bile ön plana koyduğumu göz önüne alırsak, Galatasaray taraftarlarının yaptığı bazı yorumlar beni üzdü. Benim oyuncu olarak davranışım hep bu yönde oldu, bunu birçok kez gösterdim. Galatasaray forması ya da başka bir formayla da böyle olacak.

Geçirdiğim 4 sene boyunca terimin her damlasını Galatasaray için akıttığımı ve işimin her gününü Galatasaray'a, her maçı ve turnuvayı kazandırmak için adadığımı düşününce bazı yorumları haksız buluyorum."

Sayfa Yükleniyor...