Megan Frazee, BGD'de!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselen BGD, Harding, Rezan ve Alex'ten sonra Megan Frazee ile sözleşme imzaladı.

NTV Spor 03.07.2015 - 14:50
Megan Frazee, BGD'de!

İkinci Lig'de fırtına gibi esip namağlup şampiyon olarak Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Basketbolu Geliştirenler Spor Kulübü Derneği, Lindsay Harding, Marija Rezan ve Alex Bentley'den sonra dördüncü yabancı oyuncu olarak, geçtiğimiz sezon Orduspor'da oynayan Pover Forvet Megan Frazee ile sözleşme imzaladı.

1.93 m boyundaki Amerikalı sporcu 1987 doğumlu. Avrupa'da daha önceki sezonlarda İsrail'in Ramat Hasharon, Samsun Canik Belediyesi, Polonya'nın CCC Palkowice ve Botaşspor formaları giyen Frazee, geçtiğimiz sezon TKBL'de 27 maçta 33 dakika ortalama süre alırken 18 sayı, 8,5 ribaunt, 1,6 asist, Eurocup'ta ise 6 maçta 31 dakika ortalama sürede 15 sayı, 9,7 ribaunt ve 2 asist ortalamaları ile oynadı.

Geçtiğimiz ay Amerikalı Calep Leuzinger ile dünya evine giren sporcu, takıma 1 Kasım'da katılacak.

Antrenör Erdal Yeğin, "Megan kulüp yapımıza uyan, son derece iyi karakterli, sorunsuz ve kendini kanıtlamış bir sporcu ve çok ciddi bir skorer. Avrupa'nın en önemli iki liginden biri olan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde, yeni adıyla Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde daha önce de oynamış olması ve bu ligde yer alan sporcuları tanıması nedeniyle de, bir sonraki sezon Avrupa Kupaları'nda yer alma hedefimiz doğrultusunda takımımıza çok büyük katkısı olacağına inanıyorum” dedi.

Sayfa Yükleniyor...