Bruno Alves kampa katıldı

Yeni sezona Düzce'dehazırlanan Fenerbahçe'de, ülkesinde izinli olan Portekizli defans oyuncusu Bruno Alves kampa katıldı.

NTV Spor 04.07.2015 - 18:14
Bruno Alves kampa katıldı

Sabah saatlerinde İstanbul'da sağlık kontrolünden geçen tecrübeli oyuncuyu Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde sportif direktör Giuliano Terraneo, idari menajer Hasan Çetinkaya, teknik direktör Vitor Pereira, teknik heyet ve takım arkadaşları karşıladı.
     
Sarı-lacivertli takımın sabah gerçekleştirdiği antrenmanda yer almayan Beykan Şimşek, Recep Niyaz ve Erman Taşkın'ın ise kamptan gönderildiği bildirildi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde günün ikinci antrenmanı basına kapalı gerçekleştirildi. Futbolcuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladığı antrenmanı, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla devam ettirip ve bireysel çalışmalarla tamamladığı belirtildi.
     
Kampa bugün dahil olan Bruno Alves'in antrenmanın tamamında yer aldığı, Emmanuel Emenike, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım ve Yasir Subaşı'nın takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı kaydedildi.
     
Fenerbahçe, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

 

Sayfa Yükleniyor...