Güneş kanunları yürürlükte!

Beşiktaş, Almanya kampının ikinci gününde çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdü. Siyah beyazlıların sabah antrenmanına Şenol Güneş'in uyarıları damga vurdu.

NTV Spor 06.07.2015 - 17:12
Güneş kanunları yürürlükte!

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanında futbolcular ilk olarak kondisyona yönelik çalışmalar yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın 2.bölümünde ise top kapma ve kısa pas çalısması gerçekleştirildi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in çalışmayı sık sık durdurarak, oyuncularına yaptığı uyarılar dikkat çekti.

Siyah beyazlı futbolcuların antrenman konsantrasyonların daha yüksek olmasını isteyen tecrübeli teknik adam, oyuncularına "Daha ciddi ve dikkatli olmanız lazım. Sanki arkanızda rakip varmış gibi hareket edin. Verdiğiniz pasların daha isabetli olması lazım. Pas vermeye baştan başlıyormuşsunuz gibi düşünün" şeklinde uyardı. Futbolcularının top rakipteyken alanı daraltmasını isteyen Güneş, topa sahip olduklarında ise geniş alana yayılmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Dörtlü minyatür kalede yapılan maçla sona eren antrenmana sakatlığı bulunan Veli Kavlak, izinli Gökhan Töre ile milli takımlarında forma giymeleri nedeniyle kampa 10 Temmuz'da katılacak  Franco ve Milosevic yer almadı.

Sayfa Yükleniyor...